Börja bygga dina digitala muskler!

 

Att den digitala arbetsplatsen är det nya normala har knappast undgått någon  - och den är här för att stanna. Det innebär nya utmaningar för alla - inte minst för ledare som nu måste hitta nya sätt att nå ut, inspirera och stötta sina team virtuellt. Användningen av Microsoft Teams har växt explosionsartat. Nu gäller det att ta vara på den digitala resa många medarbetare påbörjat och dra fördel av de möjligheter detta erbjuder. 

2:a juni höll Storyals grundare och produktivitetsexpert Ulrika Hedlund ochHelena Sjöberg, HR Lead på Microsoft Sverige ett webinar där de disktuerade utmaningar, möjligheter och best practices i digitalt ledarskap. Oroa dig inte för om du missade detta,  inspelningen finns på vår webbsida här.

Särskilt Erbjudande bara för dig!

Vi vill ge just dig något lite extra och erbjuder därför personlig produktivitetscoaching utan extra kostnad, om ni signar upp för Storyals Digitala Community Gym eller Champions Boot Camp*  före den 30 juni, 2020. 

 

*tjänsten måste levereras före slutet av 2020.

webinar banner - other people SWE

Kom igång!

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att dina uppgifter används för att skicka dig information om våra tjänser. Du kan när som helst avregistrera dig från all kommunikation från oss. 
girl pose 07 - with Teams icon

1-1 "Teams" coaching

Boka en timmes coaching med en av Storyals produktivitetsexperter och få hjälp att sätta upp en bra stuktur för ert Teams-användande. Lär dig hur man sätter upp teams, hus-regler, kanaler, tabbar och ett bra informationsflöde.

3000 SEK/h

Digitalt Community Gym

Låt Storyals öppna upp ett Digitalt Community Gym i Teams så att ni kan jobba lite extra på era digitala muskler. I detta 3 månaders medlemsskap ingår:

  • Tillgång till hela Storyals unika utbud av storybaserade utbildningsserier. Tilldelade kurser och uppföljning av våra adoptionsexperter.
  • Fri tillgång till produktivitetsrådgivning i office-apparna
  • 2  webinarier (1h vardera) med skräddarsytt innehåll utifrån era behov, levererat av Storyals produktivitetsexperter. 

 

112,500 SEK / 250 personer

Storyals  Boot Camp circle transp
Storyals Community Gym circle transp

Digitalt Champions Boot Camp

Låt era främsta digitala champions spänna musklerna i ett 3 månader Digitalt Boot Camp. Max 50 pers / camp.

  • Tillgång till hela Storyals unika utbud av storybaserade utbildningsserier. Tilldelade kurser och uppföljning av våra adoptionsexperter.
  • Instruktörsledda online-möten med produktivitetsexperter i världsklass. 
  • 1-1 produktivitetscoachning
  • Uppföljande inlärningstester, diskussionsforum och frågestunder med Storyals experter.
  • Garanterad toppform efteråt!
  • 112,500 SEK / 50 personer

 

Om Storyals

Storyals erbjuder högkvalitativa adoptionstjänster och en unik utbildningslösning som förenklar övergången till en digital arbetsplats. Genom att inspirera, motivera och utbilda organisationer i effektivt användande av Office-apparna i Microsoft 365,  får medarbetare nödvändig kunskap och direkt värde i sin arbetsdag. Via story-baserade videoserier och professionell vägledning hjälper vi organisationer världen över jobba smartare.

 

Läs mer om storyals